Busapörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg busafilé
- 3-4 nagy fej hagyma
- 1 köteg újhagyma
- 1 piros paprika (kaliforniai, vagy kápia)
- 1-2 paradicsom v paradicsom püré
- Só, bors, pirospaprika
- Oliva olaj
Elkészítése:
Hagyományos pörkölt alapot készítünk: hagymát nagyobb kockákra vágjuk, újhagymát fölkarikázzuk, paprikát, paradicsomot fölkockázzuk, oliván megpároljuk. Pirospaprikát, sót, borsot rászórjuk, és a felkockázott busát (ebben az esetben felesben afrikai harcsafilé is volt benne) beletesszük.
Ha jó szaftosan szeretjük, egy pohár vizet is lehet ráönteni. 15-20 percet főzzük, a hal gyorsan megfő.
Lehet túrós csuszával, vagy szarvacska tésztával is tálani, mi most friss kenyérrel tunkoltuk, és salátát ettünk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »