Busapörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg busafilé
- 3-4 nagy fej hagyma
- 1 köteg újhagyma
- 1 piros paprika (kaliforniai, vagy kápia)
- 1-2 paradicsom v paradicsom püré
- Só, bors, pirospaprika
- Oliva olaj
Elkészítése:
Hagyományos pörkölt alapot készítünk: hagymát nagyobb kockákra vágjuk, újhagymát fölkarikázzuk, paprikát, paradicsomot fölkockázzuk, oliván megpároljuk. Pirospaprikát, sót, borsot rászórjuk, és a felkockázott busát (ebben az esetben felesben afrikai harcsafilé is volt benne) beletesszük.
Ha jó szaftosan szeretjük, egy pohár vizet is lehet ráönteni. 15-20 percet főzzük, a hal gyorsan megfő.
Lehet túrós csuszával, vagy szarvacska tésztával is tálani, mi most friss kenyérrel tunkoltuk, és salátát ettünk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »