Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Apatini káposztás harcsa recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg harcsa
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej hagyma
    • 1 kg hordós káposzta
    • kevés paprikás liszt
    • 2 dl tejföl
    • 1 csokor kapor
    • 1 kiskanál pirospaprika

    Elkészítés:
    Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, a kaporral elkevert káposztát beletesszük, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Közben a felszeletelt, megsózott és paprikás lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük. Egy mély tűzálló tál aljára leterítjük a káposzta felét, erre fektetjük a kisütött halszeleteket, a káposzta másik felével befedjük, és az egészet a tejföllel leöntjük. A sütőben jól átsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá