Ananászos tonhal recept
Hozzávalók:
- 4 x 80 g tonhal olívaolajban
- 1 db érett ananász
- 80 g pörkölt, sós kesudió
Elkészítése:
Az ananászt meghámozzuk a középső fás szár részt eltávolítjuk. Ezután kereszt irányban 2 cm-es szeletekre vágjuk.
A halkonzervek olaját leöntjük. A tálra rakjuk az ananászszeleteket.
Ráhalmozzuk a halat, és végül a kesudióval díszítjük.
Tipp:
Ez az étel nagyon jól beilleszthető a fogyókúrás étrendbe mivel az ananász kiváló zsírégető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

