Ananászos tonhal recept

Hozzávalók:
- 4 x 80 g tonhal olívaolajban
- 1 db érett ananász
- 80 g pörkölt, sós kesudió
Elkészítése:
Az ananászt meghámozzuk a középső fás szár részt eltávolítjuk. Ezután kereszt irányban 2 cm-es szeletekre vágjuk.
A halkonzervek olaját leöntjük. A tálra rakjuk az ananászszeleteket.
Ráhalmozzuk a halat, és végül a kesudióval díszítjük.
Tipp:
Ez az étel nagyon jól beilleszthető a fogyókúrás étrendbe mivel az ananász kiváló zsírégető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »