Zöldbabos csirkeragu recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 30 dkg vágott zöldbab
- 1 fej vörös hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 mk őrölt bors
- só
- 2 ek olíva olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágjuk,az olíva olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet. Addig pirítjuk a hagymán a húst állandó keverés mellett,míg kissé arany színe lesz.
Ezután 1-2 dl vizet öntünk rá és hozzáadjuk a zöldbabot,sót,borsot és készre sütjük.
Az elpárolgott vizet pótoljuk és a végén. 1-2 tk liszttel megszórjuk,hogy jó szaftos legyen és összeforraljuk.
Hasábburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

