Zöldbabos csirkeragu recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell
- 30 dkg vágott zöldbab
- 1 fej vörös hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 mk őrölt bors
- só
- 2 ek olíva olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágjuk,az olíva olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet. Addig pirítjuk a hagymán a húst állandó keverés mellett,míg kissé arany színe lesz.
Ezután 1-2 dl vizet öntünk rá és hozzáadjuk a zöldbabot,sót,borsot és készre sütjük.
Az elpárolgott vizet pótoljuk és a végén. 1-2 tk liszttel megszórjuk,hogy jó szaftos legyen és összeforraljuk.
Hasábburgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

