Virslis tükörtojás recept

Hozzávalók:
- 2 pár virsli (jó minőségű)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb. 1 cm-en egyben maradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Ezután helyezzük rá a megformázott virslit, majd mindegyikbe üssünk bele egy-egy tojást. Ezután ízlés szerint sózzuk, és a virslit kenjük meg olívaolajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre. (A sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást.)
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel, és egy pohár teával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »