Virslis tükörtojás recept

Hozzávalók:
- 2 pár virsli (jó minőségű)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb. 1 cm-en egyben maradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Ezután helyezzük rá a megformázott virslit, majd mindegyikbe üssünk bele egy-egy tojást. Ezután ízlés szerint sózzuk, és a virslit kenjük meg olívaolajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre. (A sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást.)
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel, és egy pohár teával kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »