Virslis tükörtojás recept
Hozzávalók:
- 2 pár virsli (jó minőségű)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- olívaolaj
Elkészítése:
A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb. 1 cm-en egyben maradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Ezután helyezzük rá a megformázott virslit, majd mindegyikbe üssünk bele egy-egy tojást. Ezután ízlés szerint sózzuk, és a virslit kenjük meg olívaolajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre. (A sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást.)
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel, és egy pohár teával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


