Virslis falatkák recept

Hozzávalók:
- 50 dkg leveles tészta
- 10 dkg sajt
- 4 ek ketchup
- 50 dkg virsli
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál fűszerpaprika
Elkészítése:
Leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. 24 db db téglaalapra vágjuk. A virslit 3 felé vágjuk, a sajtot lereszeljük.
Minden téglaalap közepébe kevés ketchupot és reszelt sajtot teszünk, ráhelyezünk 1-1 db virslidarabot. A virslit a tésztába csomagoljuk, hogy sehol ne látszódjon ki.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Felvert tojásba keverjük a fűszerpaprikát, lekenjük vele a batyukat, maradék sajtot reszelünk rá és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »