Virslik levelestésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz gyorsfagyasztott leveles tészta
- virsli
- mustár
- ketchup
- majonéz
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A gyorsfagyasztott leveles tésztát felengedjük. A lapokat felezzük majd megkenjük tetszés szerint mustár-ketchup-majonéz keverékével. Ráhelyezzük a virsliket, melyeket a tésztába tekerünk. A tetejét megkenjük tojással és mehet is a sütőbe.
Nagyon gyors és egyszerű étel, ha éppen nincs időnk főzni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »