Vese velővel recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg vese
- 30 dkg velő
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej reszelt vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- kevés pirospaprika
- majoránna
Elkészítés:
A veséket félbevágjuk, fehér közepüket gondosan kiszedjük, és a veséket félcenti vastag karikákra szeleteljük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a vesét megforgatjuk benne, és erős lángon néhány percig pároljuk. Borssal meghintjük, a lehártyázott velőt beledobjuk, megpaprikázzuk, mokkáskanálnyi majoránnával meghintjük, és az egészet jól átsütjük. Tálalás előtt megsózzuk, és sós vízben főtt burgonyával adjuk asztalra.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.