Vese velővel recept

Hozzávalók:
- 50 dkg vese
- 30 dkg velő
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej reszelt vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- kevés pirospaprika
- majoránna
Elkészítés:
A veséket félbevágjuk, fehér közepüket gondosan kiszedjük, és a veséket félcenti vastag karikákra szeleteljük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a vesét megforgatjuk benne, és erős lángon néhány percig pároljuk. Borssal meghintjük, a lehártyázott velőt beledobjuk, megpaprikázzuk, mokkáskanálnyi majoránnával meghintjük, és az egészet jól átsütjük. Tálalás előtt megsózzuk, és sós vízben főtt burgonyával adjuk asztalra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »