Vajas brokkoli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg friss vagy 1 csomag fagyasztott brokkoli
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
Ha friss brokkoliból készítjük, a brokkolit sós vízben puhára főzzük, alaposan lecsepegtetjük, majd forró tálra téve, a meleg vajjal leöntjük, esetleg vajba forgatjuk. Ha fagyasztott brokkolit vettünk hozzá, a vajat megforrósítjuk, a még fagyott brokkolit beleöntjük, és megsózva, nagyon kis lángon, fedő alatt, saját levében, időnként megkeverve, nehogy odakapjon, öt perc alatt megpuhítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »