TV rágcsa recept

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 30 dkg liszt
- 6 ek víz
- 1 ek ecet
- só
- szezámmag vagy lenmag a tetejére
Elkészítése:
A puha rámával összekeverjük a lisztet, vizet, ecetet és a sót. Jól összegyúrjuk majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Ha vendégeket várunk készíthetjük a pihentetés nélkül is, nem ronthatjuk el.
Másnap a tésztát már csak ki kell nyújtani nagyjából 5mm vastagra, tetszés szerint kockákra vagy csíkokra vágni, megszórni a magokkal és mehet is az előmelegített sütőbe. Kb. 10 perc alatt megsül. Dobozban tárolva napokig eláll, már ha egyáltalán marad belőle.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »