Tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 150 g tonhal konzerv
- 100 g majonéz
- 100 g sajt (tömlős)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt)
- 1 hagyma
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A tonhalat levével együtt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a puha sajtot, a majonézt és a reszelt hagymát.
Alaposan átkeverjük, és hozzáadjuk a főtt, kockára vágott tojásokat. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal. Hideg helyen hagyjuk összeérni az ízeket.
Kenyérrel, péksüteménnyel kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »