Tonhalkrém recept
Hozzávalók:
- 150 g tonhal konzerv
- 100 g majonéz
- 100 g sajt (tömlős)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (főtt) - 1 hagyma
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A tonhalat levével együtt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a puha sajtot, a majonézt és a reszelt hagymát.
Alaposan átkeverjük, és hozzáadjuk a főtt, kockára vágott tojásokat. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal. Hideg helyen hagyjuk összeérni az ízeket.
Kenyérrel, péksüteménnyel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


