Töltött krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 9 db krumpli
- 15 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg sajt
- 1 fej vörös hagyma
- pár kanál margarin
- egy marék kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A krumplik belsejét kiskanállal kivájtam. A darált húshoz hozzáadtam a fél fej hagymát apróra vágva, a reszelt sajtot, és a tojást. Megfűszereztem és jól összegyúrtam, majd a krumplikat megtöltöttem a darált hússal. Amit a krumpliból kivájtam azt beleszórtam az edény aljába, rátettem a töltött krumplikat. A hagyma másik felét felvágtam és rászórtam a marék kukoricával együtt az egésznek a tetejére és rátettem pár kanál margarint. Ezután ment a sütőbe az elején lefedve, majd, hogy piruljon levettem a fedő.
A sajtból kellett volna hagyjak a tetejére, úgy jobb lett volna, de most így sikerült
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »