Töltött krumpli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 9 db krumpli
- 15 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg sajt
- 1 fej vörös hagyma
- pár kanál margarin
- egy marék kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A krumplik belsejét kiskanállal kivájtam. A darált húshoz hozzáadtam a fél fej hagymát apróra vágva, a reszelt sajtot, és a tojást. Megfűszereztem és jól összegyúrtam, majd a krumplikat megtöltöttem a darált hússal. Amit a krumpliból kivájtam azt beleszórtam az edény aljába, rátettem a töltött krumplikat. A hagyma másik felét felvágtam és rászórtam a marék kukoricával együtt az egésznek a tetejére és rátettem pár kanál margarint. Ezután ment a sütőbe az elején lefedve, majd, hogy piruljon levettem a fedő.
A sajtból kellett volna hagyjak a tetejére, úgy jobb lett volna, de most így sikerült
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

