Töltött krumpli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 9 db krumpli
- 15 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg sajt
- 1 fej vörös hagyma
- pár kanál margarin
- egy marék kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A krumplik belsejét kiskanállal kivájtam. A darált húshoz hozzáadtam a fél fej hagymát apróra vágva, a reszelt sajtot, és a tojást. Megfűszereztem és jól összegyúrtam, majd a krumplikat megtöltöttem a darált hússal. Amit a krumpliból kivájtam azt beleszórtam az edény aljába, rátettem a töltött krumplikat. A hagyma másik felét felvágtam és rászórtam a marék kukoricával együtt az egésznek a tetejére és rátettem pár kanál margarint. Ezután ment a sütőbe az elején lefedve, majd, hogy piruljon levettem a fedő.
A sajtból kellett volna hagyjak a tetejére, úgy jobb lett volna, de most így sikerült
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

