Töltött krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 9 db krumpli
- 15 dkg darált hús
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg sajt
- 1 fej vörös hagyma
- pár kanál margarin
- egy marék kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A krumplik belsejét kiskanállal kivájtam. A darált húshoz hozzáadtam a fél fej hagymát apróra vágva, a reszelt sajtot, és a tojást. Megfűszereztem és jól összegyúrtam, majd a krumplikat megtöltöttem a darált hússal. Amit a krumpliból kivájtam azt beleszórtam az edény aljába, rátettem a töltött krumplikat. A hagyma másik felét felvágtam és rászórtam a marék kukoricával együtt az egésznek a tetejére és rátettem pár kanál margarint. Ezután ment a sütőbe az elején lefedve, majd, hogy piruljon levettem a fedő.
A sajtból kellett volna hagyjak a tetejére, úgy jobb lett volna, de most így sikerült
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »