Töltött kenyér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél kilogrammos kenyér
- szalámi
- sonka
- kolbász
- sajt
- hagyma
- snidling
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. A kenyeret hosszában és keresztben is bevágjuk, de figyelve arra, hogy a kenyér alját ne vágjuk át.
A résekbe beletesszük a hagymát, szalámit, kolbász, sajtot, majd a végén megszórjuk aprított snidlinggel.
Érdemes a bevagdosást már a tepsin készíteni. A kenyeret betoljuk a sütőbe és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad és kissé meg nem pirul.
Tipp:
A töltelék bármivel variálható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

