Töltött kenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kilogrammos kenyér
- szalámi
- sonka
- kolbász
- sajt
- hagyma
- snidling
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. A kenyeret hosszában és keresztben is bevágjuk, de figyelve arra, hogy a kenyér alját ne vágjuk át.
A résekbe beletesszük a hagymát, szalámit, kolbász, sajtot, majd a végén megszórjuk aprított snidlinggel.
Érdemes a bevagdosást már a tepsin készíteni. A kenyeret betoljuk a sütőbe és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad és kissé meg nem pirul.
Tipp:
A töltelék bármivel variálható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »