Töltött kenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kilogrammos kenyér
- szalámi
- sonka
- kolbász
- sajt
- hagyma
- snidling
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük. A kenyeret hosszában és keresztben is bevágjuk, de figyelve arra, hogy a kenyér alját ne vágjuk át.
A résekbe beletesszük a hagymát, szalámit, kolbász, sajtot, majd a végén megszórjuk aprított snidlinggel.
Érdemes a bevagdosást már a tepsin készíteni. A kenyeret betoljuk a sütőbe és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad és kissé meg nem pirul.
Tipp:
A töltelék bármivel variálható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »