Töltött hagyma recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 közepes fej vöröshagyma
- 4 zsemle
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- petrezselyem zöld
- 4 csirkemáj (ez elhagyható)kevés zsemlemorzsa
- olaj
- 15-20 dkg sajt
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítom, majd félbe vágom, de lehet egészben is hagyni és a belsejét kiszedni, én késsel szoktam.
Egy tepsibe kevés olajat teszek és ezeket ráhelyezem, majd elkészítem a tölteléket. Az alapanyagokat jól összedolgozom és a májat beleaprítom, kevés reszelt sajtot is belekeverek.
A hagymák közepébe kis kocka nagyságú sajt darabokat teszek és erre helyezem a kész tölteléket. Mikor ez megvan alufóliával lefedem és előmelegített sütőben kb 15 percig sütöm, majd megszórom sajttal és valamilyen fűszersóval ízlés szerint és még visszatolom a sütőbe 5 percre.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.