Töltött hagyma recept

Hozzávalók:
- 8 közepes fej vöröshagyma
- 4 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- petrezselyem zöld
- 4 csirkemáj (ez elhagyható)kevés zsemlemorzsa
- olaj
- 15-20 dkg sajt
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítom, majd félbe vágom, de lehet egészben is hagyni és a belsejét kiszedni, én késsel szoktam.
Egy tepsibe kevés olajat teszek és ezeket ráhelyezem, majd elkészítem a tölteléket. Az alapanyagokat jól összedolgozom és a májat beleaprítom, kevés reszelt sajtot is belekeverek.
A hagymák közepébe kis kocka nagyságú sajt darabokat teszek és erre helyezem a kész tölteléket. Mikor ez megvan alufóliával lefedem és előmelegített sütőben kb 15 percig sütöm, majd megszórom sajttal és valamilyen fűszersóval ízlés szerint és még visszatolom a sütőbe 5 percre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »