Töltött hagyma recept
Hozzávalók:
- 8 közepes fej vöröshagyma
- 4 zsemle
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors
- petrezselyem zöld
- 4 csirkemáj (ez elhagyható)kevés zsemlemorzsa
- olaj
- 15-20 dkg sajt
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítom, majd félbe vágom, de lehet egészben is hagyni és a belsejét kiszedni, én késsel szoktam.
Egy tepsibe kevés olajat teszek és ezeket ráhelyezem, majd elkészítem a tölteléket. Az alapanyagokat jól összedolgozom és a májat beleaprítom, kevés reszelt sajtot is belekeverek.
A hagymák közepébe kis kocka nagyságú sajt darabokat teszek és erre helyezem a kész tölteléket. Mikor ez megvan alufóliával lefedem és előmelegített sütőben kb 15 percig sütöm, majd megszórom sajttal és valamilyen fűszersóval ízlés szerint és még visszatolom a sütőbe 5 percre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

