Töltött gomba recept

Hozzávalók:
- 5-6 fej nagyobb csiperke gomba
- liszt
- 1-2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
- bármilyen felvágott, ami a hűtőben van
- 1 közepes paradicsom
- 1 fél paprika
- 1-2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- bazsalikom
- 2 evőkanál olívaolaj
- 10 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A gombákat megmossuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a tönkrészt, majd félretesszük. A tojásokat felverjük, pici sót teszünk bele, majd bepanírozzuk a gombákat és olajban aranybarnára sütjük. A paradicsom héját eltávolítjuk, felkockázzuk a paprikával, majd olívaolajban megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a szétnyomkodott fokhagymát, fűzereket tovább pirítjuk. Néhány perc után hozzáadjuk a felkockázott tönköket és felvágottat. Ha az egész összepirult, ráöntjük a panírozásból megmaradt tojást, összesütjük. Ezután a gombafejeket egy kisebb jénai tál tetejébe helyezzük, megtöltjük, a maradék tölteléket körben, vagy felhalmozva a gombák tetejére helyezzük, sajtot reszelünk rá és sütőbe tesszük, amíg a sajt meg nem pirul.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »