Töltött bundáskenyér recept

Hozzávalók:
- 4 szelet kenyér
- 4 szelet sonkás felvágott
- 1 fej hagyma
- 4 szelet sajt,
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A kenyereket félbe vágjuk, 1-1 szelet sonkát sajtot, és ízlés szerint nagyon vékonyra vágott hagymát rakunk a kenyér közé. Jól megnyomkodjuk és a sóval ízesített felvert tojásba forgatjuk, majd kisütjük.
Tipp:
Bármilyen kenyérrel és szalámival is elkészíthetjük. Nagyon gyors, laktató reggeli. És igazán finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »