Töltött bundás kenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet nagy toast kenyér
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 3 nagy szelet sonka
- 2 nagy szelet sajt
- 50 g reszelt sajt
- só, bors
- vaj a sütőtál kikenéséhez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal.
A kenyereket kicsit beáztatjuk a tejes tojásba, majd a tálba rendezzük. Rátesszük a sonkát és a sajt szeleteket, majd befedjük a maradék tojásba áztatott kenyérrel. Ha marad tojás, nyugodtan ráönthetjük a tetejére.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben (230 fok) 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »