Töltött bundás kenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet nagy toast kenyér
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 3 nagy szelet sonka
- 2 nagy szelet sajt
- 50 g reszelt sajt
- só, bors
- vaj a sütőtál kikenéséhez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal.
A kenyereket kicsit beáztatjuk a tejes tojásba, majd a tálba rendezzük. Rátesszük a sonkát és a sajt szeleteket, majd befedjük a maradék tojásba áztatott kenyérrel. Ha marad tojás, nyugodtan ráönthetjük a tetejére.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben (230 fok) 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »