Töltött bundás kenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet nagy toast kenyér
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 3 nagy szelet sonka
- 2 nagy szelet sajt
- 50 g reszelt sajt
- só, bors
- vaj a sütőtál kikenéséhez
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk vajjal.
A kenyereket kicsit beáztatjuk a tejes tojásba, majd a tálba rendezzük. Rátesszük a sonkát és a sajt szeleteket, majd befedjük a maradék tojásba áztatott kenyérrel. Ha marad tojás, nyugodtan ráönthetjük a tetejére.
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben (230 fok) 15 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »