Töltött bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 darab bagett
- 100 g puha sajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 100 g szeletelt sonka
- szárított petrezselyem
- 1 ek olívaolaj
Elkészítése:
A puha sajtot kinyomjuk egy tálba, hozzákeverjük a felkockázott sonkát, az átpréselt fokhagymákat, a szárított petrezselymet az olívaolajat, majd alaposan átkeverjük.
A bagetteket bevagdossuk, majd mindegyik vágás mellé egy kiskanál tölteléket teszünk. Zsírpapírra téve, alufóliával letakarva, forró sütőbe kb. 10 percet sütjük. Melegen tálaljuk.
Tipp:
Ha megmaradt a bagett és már nem kell senkinek, így tálalom gyors vacsorának.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »