Töltött avokádó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 avokádó
- 2 kisebb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 paradicsom
- 3-4 szelet sonka
- reszelt sajt
Elkészítése:
Az avokádókat hosszában félbevágom, a magot kicsavarom belőle (a mag mentén ejtek vágást, majd a két felet ellentétes irányba kezdem csavarni. A mag így könnyen eltávolítható belőle).
Felkockázom a sonkát és a paradicsomot. Az avokádó belsejét egy kicsit kivájom. Ebbe teszem a sonkát és a paradicsomot, tetejére ráütöm a tojást is. Előmelegített sütőben sütöm 15 percig.
Ezután a reszelt sajtot is ráteszem és még 5 percre visszatolom a forró sütőbe. Tojás nélkül is készíthetjük, akkor csak a sonkát és a paradicsomot tesszük bele, tetejére pedig reszelt sajtot adunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »