Töltike recept

Hozzávalók:
- 5 zsemle
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyem
- delikát, bors, só
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- kevés zsemlemorzsa
Elkészítése:
Beáztatom a zsemlét , majd kicsavarom és egy tálba teszem. Hozzáadom a tojásokat , a fűszereket , egy kevés zsemlemorzsát,az olajban megpirított hagymát , majd az egészet jól összedolgozom. Én általában celofánba szoktam beletenni és delikátos vízben megfőzöm. Ha kihűlt utána lehet szeletelni.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Általában zöldséglevesbe használom betétnek , de finom önmagában fogyasztva is.Hidegtálra is nagyon jól illik!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »