Tökös tócsni recept

Hozzávalók:
- 40 dkg tök
- 3 db krumpli
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- só
- bors
- ételízesítő
- kakukfű
- 1 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- kapor
- olaj(a sütéshez)
Elkészítése:
A tököt és a krumplit lereszeljük, összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és ízlés szerint fűszerezzük. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy a massza ne legyen sem túl híg, sem túl kemény.
A masszából a kezünkbe veszünk egy keveset, kilapítjuk a kezeink között és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »