Tök matutka recept

Hozzávalók:
- egy közepes méretű tök
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors ízlés szerint
- liszt amennyit felvesz a tök
- fokhagyma ízlés szerint
Elkészítése:
A tököt meghámozzuk, belét kikaparjuk majd apró reszelőn lereszeljük. A levét kicsavarjuk.
Egy tálba tesszük sózzuk borsozzuk hozzá adjuk a tojást és fokhagymát majd annyi lisztet amennyit felvesz a tök.
Egy nagyobb lábosban, olajban vagy zsírban közepes lángon kisütjük.
Sztori: Egy kollégám adta az ötletet hozzá…..
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »