Tök matutka recept
Hozzávalók:
- egy közepes méretű tök
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors ízlés szerint
- liszt amennyit felvesz a tök
- fokhagyma ízlés szerint
Elkészítése:
A tököt meghámozzuk, belét kikaparjuk majd apró reszelőn lereszeljük. A levét kicsavarjuk.
Egy tálba tesszük sózzuk borsozzuk hozzá adjuk a tojást és fokhagymát majd annyi lisztet amennyit felvesz a tök.
Egy nagyobb lábosban, olajban vagy zsírban közepes lángon kisütjük.
Sztori: Egy kollégám adta az ötletet hozzá…..
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

