Tojásos spárga recept

Hozzávalók:
- 1 csomó újhagyma
- 35 dkg spárga
- 1 evőkanál olaj
- 1 diónyi vaj
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Az újhagymát egy kevés zöldjét is rajtahagyva vékony karikákra vágjuk, és az olajban üvegesre pároljuk. Ekkor rádobjuk a megtisztított, késfok vastagságú szeletekre vágott spárgát, megsózzuk, és addig pároljuk fedő alatt, amíg a saját levét el nem főtte. Ha megpuhult a spárga, beledobjuk a vajat, meghintjük őrölt borssal, és ráöntjük a nyersen elhabart tojásokat. Villával addig kevergetjük, amíg lágy rántottává össze nem állt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »