Tojásos spárga recept
Hozzávalók:
- 1 csomó újhagyma
- 35 dkg spárga
- 1 evőkanál olaj
- 1 diónyi vaj
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt bors
Elkészítés:
Az újhagymát egy kevés zöldjét is rajtahagyva vékony karikákra vágjuk, és az olajban üvegesre pároljuk. Ekkor rádobjuk a megtisztított, késfok vastagságú szeletekre vágott spárgát, megsózzuk, és addig pároljuk fedő alatt, amíg a saját levét el nem főtte. Ha megpuhult a spárga, beledobjuk a vajat, meghintjük őrölt borssal, és ráöntjük a nyersen elhabart tojásokat. Villával addig kevergetjük, amíg lágy rántottává össze nem állt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

