Tojásos nokedli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 dl víz
- Só
- olaj
Elkészítése:
A liszthez adunk 1 tojást és a vizet, majd csomómentesen elkeverjük.
Egy edényben vizet forralunk és a nokedlitésztát beleszaggatjuk.
A másik edénybe olajat öntünk, és beleöntjük a nokedlitésztát.
Mikor átmelegedett ráütjük a maradék tojást, és addig keverjük amíg a tojás rá nemsül a nokedlira.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »