Tojásos nokedli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 dl víz
- Só
- olaj
Elkészítése:
A liszthez adunk 1 tojást és a vizet, majd csomómentesen elkeverjük.
Egy edényben vizet forralunk és a nokedlitésztát beleszaggatjuk.
A másik edénybe olajat öntünk, és beleöntjük a nokedlitésztát.
Mikor átmelegedett ráütjük a maradék tojást, és addig keverjük amíg a tojás rá nemsül a nokedlira.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »