Tojásos lecsóval töltött burgonya recept

Hozzávalók:
- 10 közepes burgonya
- 5 közepes paradicsom
- 8 közepes paprika
- 2 közepes vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávéskanál só
- csipet bors
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd leszűrjük. Megpucoljuk, ketté vágjuk és a belsejét kikaparjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megdinszteljük. A paprikát és a paradicsomot felaprítjuk és hagymához adjuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A tojásokat felütjük, felverjük és a lecsóhoz adjuk és tovább sütjük.
Amikor a tojásos lecsó elkészült akkor megtöltjük vele a burgonyákat, kiolajozott tepsibe tesszük és 25 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »