Tojásos lecsóval töltött burgonya recept

Hozzávalók:
- 10 közepes burgonya
- 5 közepes paradicsom
- 8 közepes paprika
- 2 közepes vöröshagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávéskanál só
- csipet bors
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd leszűrjük. Megpucoljuk, ketté vágjuk és a belsejét kikaparjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük és kevés olajon megdinszteljük. A paprikát és a paradicsomot felaprítjuk és hagymához adjuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A tojásokat felütjük, felverjük és a lecsóhoz adjuk és tovább sütjük.
Amikor a tojásos lecsó elkészült akkor megtöltjük vele a burgonyákat, kiolajozott tepsibe tesszük és 25 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »