Tojáskrém recept

Hozzávalók:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- 1 ek tejföl
- 5 dkg vaj (vagy margarin),
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek mustár
- 1 púpozott mokkáskanál só
- 1 késhegynyi törött fekete bors
Elkészítése:
A megmosott tojásokat keményre főzzük, majd még melegen meghámozzuk, és egészen apróra összetörjük(vagy húsdarálón kétszer ledaráljuk, így valóban pépes lesz).A vajat a tejföllel és a mustárral habosra keverjük, hozzáadjuk a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát.A fűszerekkel tovább ízesítjük, végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük.A krémet jól lehűtjük. Pirított kenyérszeletekre kenve, zöldpaprikával, paradicsommal vagy újhagymával fogyasztjuk.(Nagyobb adagot is érdemes belőle készíteni, mert egy hétig biztosan eláll a hűtőszekrényben.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »