Tojás tekercs recept
Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek tej
- 1 ek sárgarépa, apróra vágva
- 1 ek hagyma, apróra vágva
- 1 ek újhagyma zöld része, apróra vágva
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük. Egy teflon bevonatú sepenyőbe kevés olajat rakunk és kenőecsettel kikenjük azt.
A tojásos keverékből egy merőkanállal a serpenyőbe rakunk, és pár percig átsütjük, majd egy konyhai spatula segítségével felcsavarjuk a közepéig, és hátra húzzuk hogy elől maradjon hely.
Az előző két műveltet megismételjük még kétszer.
Végezetül a “tojás palacsintánkat” felcsavarjuk. Tányérra rakjuk és felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



