Tepsis bundás kenyér recept

Hozzávalók:
- 6 szelet kenyér
- 15 dkg párizsi
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg tejföl
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- petrezselyem ízlés szerint
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A kenyereket egy kiolajozott tepsibe fektetjük, a párizsikkal pedig beterítjük. A tojásból, tejfölből, zúzott fokhagymából masszát készítünk, sózzuk, borsozzuk és petrezselyemmel ízesítjük. A kenyérszeleteket leöntjük ezzel a masszával, majd megszórjuk sajttal.
180 fokos sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul rajta.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
A párizsit ki is lehet hagyni, de mi húsimádók vagyunk :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »