Tepertős szendvics recept

Hozzávalók:
- 20 dkg tepertő
- 2 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 1 tk mustár
- só ízlés szerint
- 1 kis fej lilahagyma
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A tojásokat megfőzöm. Hideg vízbe hagyom, mielőtt megpucolom. Ha kihűltek, tojásszeletővel hosszában,majd keresztbe vágom
A hagymát megpucolom, apróra vágom. A tepertőt ledarálom pépesre. A fűszereket, hagymát, vajat belekeverem. A tepertőhöz adom a tojást. Lágyan összekeverem pár mozdulattal és kész.
Friss kenyérrel, pirítóssal tálalom!
Tipp:
Friss kenyérrel, pirítóssal, forró teával is tálalhatjuk. Használhatunk petrezselymet. Mellé friss paradicsomot, paprikát, retket stb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »