Tepertőkrém recept

Hozzávalók:
- 25 dkg sertés tepertő
- 2 evőkanál mustár
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- rozmaring
- só
- bors
- őrölt kömény
Elkészítése: A tepertőkrém elkészítéséhez csak annyi dolgunk van, hogy a hozzávalókat konyhai robotgéppel, vagy egy régi húsdarálóval ledaráljuk-összedolgozzuk. Ha húsdarálóval készítem a tepertőkrémet, akkor kétszer darálom le.
Én mindenképpen teszek zöldfűszert a tepertőkrémbe, de a rozmaringot helyettesíthetik majoránnával, petrezselyem zölddel, snidlinggel, vagy ízlés szerint bármi mással.
Ha krémesebben szeretik a tepertőkrémet, akkor tehetnek bele egy kicsi majonézt.
A tepertőkrém pirítóssal igen kiváló sörkorcsolya.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »