Tepertőkrém recept

Hozzávalók:
- 25 dkg sertés tepertő
- 2 evőkanál mustár
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- rozmaring
- só
- bors
- őrölt kömény
Elkészítése: A tepertőkrém elkészítéséhez csak annyi dolgunk van, hogy a hozzávalókat konyhai robotgéppel, vagy egy régi húsdarálóval ledaráljuk-összedolgozzuk. Ha húsdarálóval készítem a tepertőkrémet, akkor kétszer darálom le.
Én mindenképpen teszek zöldfűszert a tepertőkrémbe, de a rozmaringot helyettesíthetik majoránnával, petrezselyem zölddel, snidlinggel, vagy ízlés szerint bármi mással.
Ha krémesebben szeretik a tepertőkrémet, akkor tehetnek bele egy kicsi majonézt.
A tepertőkrém pirítóssal igen kiváló sörkorcsolya.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »