Tarja tojással és sajttal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 10 deka reszelt sajt
- só
- bors
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük, majd egy hőálló tálba, vagy tepsibe rakjuk.
A tojásokat megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk és megszórjuk vele a hússzeleteket, úgy, hogy mindenhova kerüljön belőle.
Meglocsoljuk tejföllel, majd sajtot reszelünk rá.
180-200 fokon, letakarva 15-20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és pirítjuk egy picit.
Burgonyapürével és tojásos rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »