Tarja tojással és sajttal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csont nélküli tarja
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 10 deka reszelt sajt
- só
- bors
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük, majd egy hőálló tálba, vagy tepsibe rakjuk.
A tojásokat megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk és megszórjuk vele a hússzeleteket, úgy, hogy mindenhova kerüljön belőle.
Meglocsoljuk tejföllel, majd sajtot reszelünk rá.
180-200 fokon, letakarva 15-20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és pirítjuk egy picit.
Burgonyapürével és tojásos rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »