Szendvicskrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 2 dl tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 20 dkg margarin
- só
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk és a párizsival együtt nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
A margarint a tejföllel, reszelt sajttal kikeverjük, hozzáadjuk a mustárt, sózzuk borsozzuk és meghintjük a pirospaprikával.
A krémet jól elkeverjük a párizsival és a hagymával kenyérre kenve, zöldségekkel illetve főtt tojással tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »