Svájci rakott tojás recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 15 dkg sajt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A vaj felén sóval, borssal fűszerezve, megpároljuk a felszeletelt gombát. A sajtot megreszeljük. Egy lapos tűzálló tálat kivajazunk, a sajt felével kibéleljük, a tojásokat ráütjük, és meghintjük a párolt gombával. Ennek tetejére kerül a sajt másik fele, és végül rátördeljük a maradék vajat. A sütőben addig sütjük, amíg a tojások fehérje össze nem állt, de a sárgájának lágynak kell maradnia.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »