Svájci rakott tojás recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 15 dkg sajt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A vaj felén sóval, borssal fűszerezve, megpároljuk a felszeletelt gombát. A sajtot megreszeljük. Egy lapos tűzálló tálat kivajazunk, a sajt felével kibéleljük, a tojásokat ráütjük, és meghintjük a párolt gombával. Ennek tetejére kerül a sajt másik fele, és végül rátördeljük a maradék vajat. A sütőben addig sütjük, amíg a tojások fehérje össze nem állt, de a sárgájának lágynak kell maradnia.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »