Sűrű tarhonya recept

Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 csomag (250g) tarhonya
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 nagyobb burgonya
- ételízesítő, só
- lecsókolbász, v. virsli
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a tarhonyát, kicsit megpirítjuk.
Utána mehet bele az összevágott paprika, paradicsom és burgonya. Ételízesítővel, vagy sóval fűszerezzük, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Kevéssel a vége előtt mehet bele a karikára vágott lecsókolbász, virsli, esetleg házi kolbász.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »