Sűrű tarhonya recept
Hozzávalók:
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 csomag (250g) tarhonya
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 nagyobb burgonya
- ételízesítő, só
- lecsókolbász, v. virsli
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk, hozzáadjuk a tarhonyát, kicsit megpirítjuk.
Utána mehet bele az összevágott paprika, paradicsom és burgonya. Ételízesítővel, vagy sóval fűszerezzük, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Kevéssel a vége előtt mehet bele a karikára vágott lecsókolbász, virsli, esetleg házi kolbász.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

