Sült sajtgolyó recept

Hozzávalók:
- 30 dkg reszelt sajt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 ek liszt
- só
- bors
Elkészítés:
Mindent összekevertem annyi lisztel hogy formázható legyen, majd lisztes kézzel kb. diónyi gömböket formáztam ezután forró olajban kisütöttem.
Nem kell panírozni,de aki akarja panírozhatja vagy csak simán zsemlemorzsában megforgatja. Sajtot bármilyent használhatunk, akár vegyesen is, esetleg füstöltet is.
Tipp:
Készült még rántott karfiol, amit én csak lisztbe és tojásba paníroztam most.
És puffancs is, leghátul van:
ami megmaradt tojás és liszt ha van akkor zsemlemorzsa is,összekevertem hogy sűrű galuska
sűrűségű legyen és vizes teáskanállal szaggattam ki belőle, forró olajban kisütöttem szintén.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »