Sült padlizsánkarikák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 padlizsán
- 2 ek olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- só
- bors
- bazsalikom
- reszelt sajt
Elkészítése:
A padlizsánt és a paradicsomot felkarikázzuk, a fokhagymát belenyomjuk az olajba.
A padlizsánkarikákat megkenjük a fokhagymás olajjal, sózzuk, borsozzuk. A paradicsomkarikákat ráhelyezzük a padlizsánra, megszórjuk bazsalikommal és reszelt sajttal.
180 °C -ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

