Spárga hentes módra recept

Hozzávalók:
- 1 kg spárga
- 5 dkg vaj
- 1 dl fehérbor
- 20 dkg főtt füstölt hús
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- só
- cukor
Elkészítés:
A megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát kivajazott tűzálló tálba öntjük, megsózzuk, egy csipet cukorral meghintjük, és a borban, fedő alatt, puhára pároljuk. A maradék vajban megpirítjuk a laskára vágott füstölt húst, a spárgával összekeverjük, a tejföl és tojássárgája keverékével leöntjük, és a sütőben átsütjük, de nem pirítjuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »