Sonkás tojás recept

Hozzávalók:
- 8 vékony szelet gépsonka vagy főtt füstölt hús
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
Egy serpenyőben megforrósítjuk a vajat, és egymás mellé belefektetjük a sonkaszeleteket, ha túl nagyok, két darabba vágjuk vagy csíkokra szeleteljük. Erős lángon addig sütjük, amíg alsó felük meg nem pirult, majd megfordítjuk, és egymás mellé ráütjük a tojásokat, de úgy, hogy a sárgájuk egészben maradjon. Most már takaréklángon sütjük addig, amíg a tojásokból tükörtojások nem váltak. Tálalás előtt ha a sonka nem túl sós meg is sózzuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »