Sonkás tojás recept

Hozzávalók:
- 8 vékony szelet gépsonka vagy főtt füstölt hús
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- só
Elkészítés:
Egy serpenyőben megforrósítjuk a vajat, és egymás mellé belefektetjük a sonkaszeleteket, ha túl nagyok, két darabba vágjuk vagy csíkokra szeleteljük. Erős lángon addig sütjük, amíg alsó felük meg nem pirult, majd megfordítjuk, és egymás mellé ráütjük a tojásokat, de úgy, hogy a sárgájuk egészben maradjon. Most már takaréklángon sütjük addig, amíg a tojásokból tükörtojások nem váltak. Tálalás előtt ha a sonka nem túl sós meg is sózzuk
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »