Songoku omlett recept
Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 újhagyma
- 1 vékony szelet füstölt szalonna
- 5-6 kis szemű csiperke
- 3 szelet füstölt sonka
- 1 maréknyi csemege kukorica
Elkészítése:
A hozzávalókat felaprítom. A hagymát karikázva, a szalonnát, csiperkét s sonkát kockázva.
Kisebb serpenyőben megolvasztom a szalonnát, hozzáadom a hagymát és a sonkát és a kukoricát is, majd az egészet együtt párolom. Eközben a tojást felkeverem, sózom, majd beleöntöm a serpenyőbe.
Nem keverem, hanem hagyom hogy így süljön meg.
Most már csak tálalnom kell, díszítésnek pedig snidlinget használok.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


