Songoku omlett recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 újhagyma
- 1 vékony szelet füstölt szalonna
- 5-6 kis szemű csiperke
- 3 szelet füstölt sonka
- 1 maréknyi csemege kukorica
Elkészítése:
A hozzávalókat felaprítom. A hagymát karikázva, a szalonnát, csiperkét s sonkát kockázva.
Kisebb serpenyőben megolvasztom a szalonnát, hozzáadom a hagymát és a sonkát és a kukoricát is, majd az egészet együtt párolom. Eközben a tojást felkeverem, sózom, majd beleöntöm a serpenyőbe.
Nem keverem, hanem hagyom hogy így süljön meg.
Most már csak tálalnom kell, díszítésnek pedig snidlinget használok.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »