Songoku omlett recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 újhagyma
- 1 vékony szelet füstölt szalonna
- 5-6 kis szemű csiperke
- 3 szelet füstölt sonka
- 1 maréknyi csemege kukorica
Elkészítése:
A hozzávalókat felaprítom. A hagymát karikázva, a szalonnát, csiperkét s sonkát kockázva.
Kisebb serpenyőben megolvasztom a szalonnát, hozzáadom a hagymát és a sonkát és a kukoricát is, majd az egészet együtt párolom. Eközben a tojást felkeverem, sózom, majd beleöntöm a serpenyőbe.
Nem keverem, hanem hagyom hogy így süljön meg.
Most már csak tálalnom kell, díszítésnek pedig snidlinget használok.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »