Snidlinges sajtos szezámmagos pirítós recept

Hozzávalók:
- 25 dkg toast kenyér
- 200 g tömlős krémsajt (tejszínes)
- 2 ek szezámmag
- 1 csokor snidling
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szezámmagot kis serpenyőben megpirítom. Halvány barnára. Vigyázz! Ha túl pirítjuk , az íze nem lesz jó. Nem kell olaj hozzá!
A tömlős sajtot , a pirított szezámmaggal, apróra vágott snidlinggel, sóval jól összekeverem. A kenyereket megpirítom.
Tipp:
A szezámmagos tapas, variálhatók a fűszerek. A mag pirításánál vigyázz, ha megég kellemetlen az íze! Világos barnára csak!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »