Snidlinges sajtos szezámmagos pirítós recept

Hozzávalók:
- 25 dkg toast kenyér
- 200 g tömlős krémsajt (tejszínes)
- 2 ek szezámmag
- 1 csokor snidling
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szezámmagot kis serpenyőben megpirítom. Halvány barnára. Vigyázz! Ha túl pirítjuk , az íze nem lesz jó. Nem kell olaj hozzá!
A tömlős sajtot , a pirított szezámmaggal, apróra vágott snidlinggel, sóval jól összekeverem. A kenyereket megpirítom.
Tipp:
A szezámmagos tapas, variálhatók a fűszerek. A mag pirításánál vigyázz, ha megég kellemetlen az íze! Világos barnára csak!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »