Snidlinges-lazacos omlett recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál vaj
- 2 teáskanál snidling
- 5 dkg füstölt lazac filé
- só
- bors
Elkészítés:
A tojásokat verjük fel, ízesítsük a sóval és a borssal, majd keverjük hozzá a snidlinget is. Ezt követően egy tapadásmenetes serpenyőben süssük meg az omlettet úgy, mintha egy palacsintát sütnénk. Elég az omlett mindkét oldalát 1-2 percig sütni, ne szárítsuk ki. A sütéshez én vajat szoktam használni, de olaj is megfelelő.
Ha már majdnem megsült az omlett, akkor helyezzük el rajta a lazac filé szeleteket, és még a serpenyőben hajtsuk félbe az omlettet, és így melegítsük át a halat. Füstölt lazac természetesen nem igényel sütést, vagy párolást.
A snidlinges-lazacos omlettet friss gyümölcslével fogyasszuk.
Tudom, hogy a füstölt lazac egy luxus számba menő hozzávaló, de a luxus ételekben pontosan az a pláne, hogy csak különleges alkalmakkor, számunkra különleges emberekkel együtt fogyasztjuk – tegyék így Önök is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »