Serpenyős pizza recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 evőkanál tejföl
- 4 evőkanál majonéz (aki nem szereti a majonézt annyira, rakjon mondjuk egy evőkanállal több tejfölt és annyival kevesebb majonézt, bár annyira nem érződik a tészta ízén a majonéz)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál liszt
- csipet só
- sajt
- feltét ízlés szerint: ketchup, pizzakrém, tejföl, illetve: kukorica, sonka, hagyma, kolbász, meg amit csak el tudsz képzelni.
Elkészítése:
Előkapsz egy serpenyőt, kicsi olajat hevítesz benne, majd beleöntöd a tejföl, majonéz, tojás, liszt, só keveréket.
Ezután rákened a pizzakrémet, majd a sajtot és a többi feltétet ráteszed, majd lefeded a serpenyőt. Lassú tűzön 10-15 perc alatt megsül.
Tipp:
A tűz tényleg lassú legyen, máskülönben nyers marad a teteje!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »