Savoyai rántotta recept

Hozzávalók:
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- fél kg burgonya
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél dl tejföl
- 5 dkg sajt
- só
- őrölt bors
- reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A szalonnát kis kockára vágva kiolvasztjuk, amikor már üveges, hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát, és együtt pirítjuk tovább. Mielőtt a hagyma pirulni kezdene, belerakjuk a héjában főtt, megtisztított, kis kockára vágott burgonyát, és együtt ropogósra sütjük. Végül a tojásokat a tejföllel meg a reszelt sajttal összekeverjük, a fűszerekkel ízesítjük, és a pirított hagymás burgonyára öntve, kocsonyássá sütjük, miközben villával keverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »