Savoyai rántotta recept
Hozzávalók:
- 15 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- fél kg burgonya
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - fél dl tejföl
- 5 dkg sajt
- só
- őrölt bors
- reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A szalonnát kis kockára vágva kiolvasztjuk, amikor már üveges, hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát, és együtt pirítjuk tovább. Mielőtt a hagyma pirulni kezdene, belerakjuk a héjában főtt, megtisztított, kis kockára vágott burgonyát, és együtt ropogósra sütjük. Végül a tojásokat a tejföllel meg a reszelt sajttal összekeverjük, a fűszerekkel ízesítjük, és a pirított hagymás burgonyára öntve, kocsonyássá sütjük, miközben villával keverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

