Saslik wokban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg sertéscomb
- 20 dkg szalonna
- 40 dkg kolbász
- 5 nagyobb fej vöröshagyma
- magyaros fűszerkeverék
Elkészítése:
Ha gyors és ízletes ételt szeretnél készíteni, nincs időd akár a hétköznapokban, ajánlom az alábbi receptem.
Vegyél elő egy nagy wokot.
A szalonnát vágd kisebb kockákra, a húst szintén kockákra, a kolbászt karikázd össze, a hagymát vágd karikákra és mindezt egyszerre rakd bele a wokba. Szórd meg ízlés szerint magyaros fűszerkeverékkel.
Folyamatos kevergetés közben süsd jól meg, amíg a hús megpuhul. Tálald kenyérrel. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »