Sajttal, sonkával töltött bundáskenyér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók
- 8 szelet toast kenyér
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 szelet sonka
- 16 szelet sajt (hajszál vékony legyen és ne lógjon túl a kenyéren)
- kevés olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az első szelet kenyeret tojásba mártom, egyik felét elősütöm, megfordítom erre teszem a sajtot, sonkát újra a sajtot közben elősütöm a másik szelet kenyeret is és a tetejére teszem. Ekkor megfordítom és lassú tűzön sütöm pár percig vigyázva, hogy meg ne égjen. Amikor kész betakarom fóliával, hogy a sajt jobban elolvadjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

