Sajttal, sonkával töltött bundáskenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók
- 8 szelet toast kenyér
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 szelet sonka
- 16 szelet sajt (hajszál vékony legyen és ne lógjon túl a kenyéren)
- kevés olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az első szelet kenyeret tojásba mártom, egyik felét elősütöm, megfordítom erre teszem a sajtot, sonkát újra a sajtot közben elősütöm a másik szelet kenyeret is és a tetejére teszem. Ekkor megfordítom és lassú tűzön sütöm pár percig vigyázva, hogy meg ne égjen. Amikor kész betakarom fóliával, hogy a sajt jobban elolvadjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »