Sajttal, sonkával töltött bundáskenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók
- 8 szelet toast kenyér
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 szelet sonka
- 16 szelet sajt (hajszál vékony legyen és ne lógjon túl a kenyéren)
- kevés olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az első szelet kenyeret tojásba mártom, egyik felét elősütöm, megfordítom erre teszem a sajtot, sonkát újra a sajtot közben elősütöm a másik szelet kenyeret is és a tetejére teszem. Ekkor megfordítom és lassú tűzön sütöm pár percig vigyázva, hogy meg ne égjen. Amikor kész betakarom fóliával, hogy a sajt jobban elolvadjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »