Sajtos paradicsom recept
Hozzávalók:
- 6 paradicsom
- 1 dl tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 kiskanál olaj
- só
- csipetnyi pirospaprika
Elkészítés:
A paradicsomokat félbevágjuk, akár a zsemlét, és vágott felükkel felfelé a beolajozott sütőlemezre egymás mellé ültetjük. A vágott felületüket megsózzuk, mindegyikre kevés tejfölt öntünk, sajttal meghintjük, és csipetnyi pirospaprikával koronázva, a sütőben megsütjük. A sajt ne barnuljon meg, mert akkor keserű lesz!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

