Sajtkrém recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tej
- 2 1/2 dkg liszt
- 6 dkg reszelt sajt
- 5 dkg vaj
- só
- csipetnyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A tojások sárgáját a tejjel, a sajt felével meg a liszttel kikeverjük, és gőz felett, habverővel állandóan kevergetve, sűrűre főzzük. A tűzről levéve, beledobjuk a vajat és a maradék sajtot, sóval, szerecsendióval ízesítjük, majd jól kikeverjük. (Szépek lesznek a sajtos szendvicsek, ha a sajtkrém tetejére még reszelt sajtot szórjuk.)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »