Sajtgolyó recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg reszelt sajt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek liszt
- 1 kk sütőpor
- 1 kevés só
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 1 kis olaj a sütéshez
Elkészítése:
A hozzávalókat elkeverjük. Majd enyhén nedves kézzel kis golyókat formázunk (sütés közben kicsit megnőnek) és megforgatjuk zsemlemorzsában.
Bő, forró olajban pirosra sütjük.
Előételként, körettel, de főzelékhez feltétként is finom. Salátával is ajánlom.
Tipp:
Nagyon jó zöldbab salátához.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

