Rizses hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg mexikói zöldségkeverék
- 20 gramm marokkói csirke fűszerkeverék
- fél kg filézett csirkecomb
- kevés étolaj a sütéshez
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg füstölt sajt
- 500 gramm rizs
Elkészítése:
Az elkészítése egyszerű és gyors. A filézett csirkecombot kockára vágom, a wokba kevés étolajat öntök és belerakom a húst és megszórom a fűszerkeverékkel.
Amikor már majdnem kész hozzáöntöm a zöldségkeveréket, jól összekeverem és párolom még egy kicsit. A rizst megfőzöm és a végén hozzákeverem. Reszelt sajttal tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

