Rizses hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg mexikói zöldségkeverék
- 20 gramm marokkói csirke fűszerkeverék
- fél kg filézett csirkecomb
- kevés étolaj a sütéshez
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg füstölt sajt
- 500 gramm rizs
Elkészítése:
Az elkészítése egyszerű és gyors. A filézett csirkecombot kockára vágom, a wokba kevés étolajat öntök és belerakom a húst és megszórom a fűszerkeverékkel.
Amikor már majdnem kész hozzáöntöm a zöldségkeveréket, jól összekeverem és párolom még egy kicsit. A rizst megfőzöm és a végén hozzákeverem. Reszelt sajttal tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »