Rizses hús recept

Hozzávalók:
20 dkg rizs
1 kg lapocka
1 nagyobb fej vöröshagyma
őrölt pirospaprika
olaj
só
bors
1 paprika
1 paradicsom
Elkészítése:
A rizst kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük forró vízzel és készre főzzük.
A hagymát megtisztítjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadunk 1 kk pirospaprikát, majd a felvágott húst és kissé megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felvágott paprikát, paradicsomot, felöntjük 1 dl vízzel, majd sűrűn kevergetve puhára főzzük. Hozzáadjuk a rizst, összeforgatjuk, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »