Rizses hús recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
20 dkg rizs
1 kg lapocka
1 nagyobb fej vöröshagyma
őrölt pirospaprika
olaj
só
bors
1 paprika
1 paradicsom
Elkészítése:
A rizst kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük forró vízzel és készre főzzük.
A hagymát megtisztítjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadunk 1 kk pirospaprikát, majd a felvágott húst és kissé megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felvágott paprikát, paradicsomot, felöntjük 1 dl vízzel, majd sűrűn kevergetve puhára főzzük. Hozzáadjuk a rizst, összeforgatjuk, majd tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.